abonneren

Minimale versie van Google Play bij nieuwe HTC One

De nieuwe One van HTC wordt later vandaag gelanceerd en sommige apps voor de telefoon zijn al in de Google Play Store verschenen. Daaruit blijkt dat er een nieuwe, geminimaliseerde versie van de Google Play Store op de telefoon komt.

Van die apps is vooral de HTC Gallery interessant, want in de omschrijving van deze app staat dat er een Google Play Store zonder extra opsmuk komt. Het ziet ernaar uit dat deze versie van Google Play binnenkort beschikbaar is. 

Nieuwe editie

Misschien wordt deze nieuwe editie van de Android app-winkel al wel samen met de telefoon gelanceerd. Als het zover is kan iedereen die voor deze versie van de app kiest neuzen tussen verschillende apps van HTC, zoals Blinkfeed (de nieuwsfeed-achtige homepage van het bedrijf) en Sense TV (een afstandsbediening voor je TV).

Camera die diepte meet

Maar de leukste applicatie is misschien wel de camera-app die het nieuwe toestel van HTC zo bijzonder moet maken: een camera die diepte in kan schatten. Nog even wachten tot het einde van de middag: om zes uur Nederlandse tijd weten we meer.

Bron: Engadget

Geschreven door: Marijn Baar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie