Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Microsoft Zune-phone toch in aantocht?

Het internet gonst na een aantal interessante tweets (Twitter-berichten) van het Office 2010-team. Het team twitterde twee berichten waar uit afgeleid kan worden dat Microsoft wel degelijk op korte termijn met een Zune-telefoon op de proppen zal komen.Het gaat om twee tweets op het Twitter-account van officethemovie, het productteam van Office 2010. De eerste is "June 2009 will be an important month for Zune lovers.", gevolgd door "New product launch, that's all I'm allowed to say. Hold off from buying an iPhone/Pre.
:)"

Met andere woorden: koop geen nieuwe iPhone of Palm Pre, want wij komen ook met een product. Zou het dan echt gaan om de combinatie tussen Zune-muziekspeler en smartphone, oftewel, de Zune-smartphone? Een aantal fabrikanten hebben al losgelaten dat een dergelijk product in ontwikkeling zou zijn onder codenaam 'Pink', dus het is zomaar mogelijk...

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie