abonneren

Microsoft zoekt extra betatesters voor IE 8

Volgende maand komt de tweede betaversie van Internet Explorer 8 uit. Microsoft heeft nog behoefte aan extra betatesters - iets voor u?Net als bij de eerste betaversie van Internet Explorer 8 zal de tweede betaversie als publieke download beschikbaar zijn. Toch zitten er wel wat voordelen aan om lid te worden van het IE8 Technical Beta-programma. Volgens Microsoft is het de enige manier om direct foutrapportages te kunnen aanmelden en bovendien maakt u kans om ook te worden uitgenodigd voor andere belangrijke betaprogramma's. Bijvoorbeeld die van Windows 7 of Office 14.

De definitieve versie van Internet Explorer 8 komt later dit jaar beschikbaar, maar de verwachting is dat er na Beta 2 nog wel wat tussentijdse builds zullen uitkomen die alleen voor de officiële betatesters beschikbaar zijn. De foutmeldingen die de betatesters indienen zullen door het IE-team worden geëvalueerd, waarbij ze prioriteit geven aan bugs die de grootste impact hebben voor gebruikers. Wilt u meedoen, dan kunt u een e-mail sturen naar ieso (at) microsoft.com waarin u aangeeft waarom u die fantastische betatester bent waar Microsoft niet omheen kan.

Via: MSDN Blogs

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord