}
abonneren

Microsoft: 'Wacht alstublieft niet op Vista SP1'

Het lijkt er op dat de teleurstellende verkoopcijfers van Windows Vista voor lichte paniek hebben gezorgd bij Microsoft. De softwaregigant smeekt consumenten niet te wachten op servicepack één, maar Vista nu aan te schaffen. Microsoft weet dat de reden voor de tegenvallende verkoopcijfers is dat veel consumenten wachten totdat de eerste Service Pack voor Vista uit is.
Dit service pack komt echter pas eind dit jaar uit en Microsoft is bang dat het hierdoor zijn verkooptargets voor dit jaar niet zal halen.

Om consumenten te overtuigen dat ze niet moet wachten, is Windows-baas Steven Sinofsky gestart met het ‘fact rich'-programma. Het programma moet consumenten overtuigen waarom ze gerust nu al Vista kunnen kopen en niet hoeven te wachten op SP1. Microsoft zegt dat het programma feitelijke en objectieve informatie aan consumenten geeft. Microsofts ‘waarheid' is blijkbaar dat er helemaal niets mis is met Windows Vista, in tegenstelling tot de vele klachten van gebruikers die zijn overgestapt op het nieuwe besturingssysteem.

Opmerkelijk is dat de website voor het ‘fact rich'-programma alleen toegankelijk is voor mensen die bereid zijn een NDA (non-disclosure agreement) te ondertekenen. Blijbaar is de ‘feitelijke waarheid' over Windows Vista een bedrijfsgeheim.


Meer informatie
: apcmag.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Java Developer - CGI