abonneren

Microsoft voegt kalender toe aan Live-diensten

Microsoft werkt hard aan de ontwikkeling van zijn Live-platform. Binnenkort wordt er een kalenderapplicatie toegevoegd aan de Live-familie en gaan er een aantal bestaande en nieuwe diensten uit de bètafase.De Windows Live Calendar toonde zich heel even online op de servers van Microsoft - waarschijnlijk om getest te worden - maar verdween toen weer snel uit het zicht. Het heeft er alle schijn van dat de kalendardienst op korte termijn wordt gelanceerd.

Microsoft is al lang bezig aan de ontwikkeling van Windows Live Calendar. Geruchten over de dienst deden al in 2006 de ronde over het internet. Om onbekende redenen werd de dienst maar niet gelanceerd.

Het is niet bekend of Windows Live Calendar de huidige MSN-kalender vervangt. Eerder gingen oude MSN-diensten wel op in nieuwe Live-diensten en wij verwachten dan ook dat Windows Live Calendar de enige online kalenderdienst van Microsoft wordt. Live Calendar zal samenwerken met andere Live-diensten, maar het zal niet veel verschillen van zijn MSN-voorganger.

Deze week gaan er ook een aantal Live-diensten uit de bètafase, waaronder Windows Live Photo Gallery, Writer, Parental Controls, SkyDrive, Messenger, Events en Hotmail.


Bron: blogs.zdnet.com/microsoft

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie