abonneren

Microsoft verkoopt 4 miljoen Xbox 360's in 3 maanden

Microsoft heeft uitstekende zaken gedaan in de kerstperiode. Dat is goed nieuws, want ondanks sterke titels als Halo 3 en Mass Effect bleven de verkopen van de console zelf achter bij de verwachting. De laatste maanden van 2007 hebben echter alle verwachtingen overtroffen.Microsoft zag zichzelf genoodzaakt om actie te ondernemen: Nintendo richtte de Wii in combinatie met Mario Galaxy en Metroid Prime Corruption nadrukkelijk op gezinnen, die juist in de kerstperiode voor een flinke omzet zorgen. Dit is de grote reden dat de Xbox 360 Arcade nog voor de kerstperiode gereed is gemaakt.
In de laatste drie maanden van 2007 wist Microsoft maar liefst 4.3 miljoen consoles wereldwijd te verkopen, waardoor de totale score uitkomt op 17.7 miljoen verkochte consoles tot nu toe.

DailyTech

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord