abonneren

Microsoft stopt met Courier tablet

Het lijkt erop dat niet alleen HP de handdoek in de ring gooit en zijn iPad concurrent uitstelt. Nu is bekend geworden dat ook Microsoft zijn Courier tablet in de ijskast zet.Deze tablet die bestond uit twee schermen in boekvorm is nooit officieel aangekondigd maar bestond wel degelijk als prototype. Nu blijkt dat ook Microsoft zijn tablet-project op de lange baan schuift.
Volgens Microsoft woordvoerde Frank Shaw, zit het in het in Microsofts bloed om met nieuwe "formfactors" en gebruikersinterafaces te experimenteren. De Courier is daar een goed voorbeeld van. De technologie zal worden geëvalueerd voor gebruik in toekomstige Microsoft producten.

Volgens gatgetwebsite Gizmodo had de Courier een mooie concurrent kunnen zijn voor de iPad en HP-Slate en andere opkomst zijnde tablets. De Courier zou twee 7-inch schermen bevatten, een camera en wifi. Ook zou het apparaat geschikt zijn voor handinvoer met een aanraakscherm, handschriftherkenning en tekenen. Mogen we hieruit afleiden dat de iPad toch te goed gelukt is?

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: