abonneren

Microsoft rolt update uit Windows Live Hotmail

Microsoft is begonnen met het uitrollen van een belangrijke update voor zijn Windows Live Hotmail webdienst. De update biedt onder andere gratis POP3-toegang. Dit was eerst alleen voorbehouden aan mensen met een betaald Hotmail-abonnement.Gebruikers in Canada, Australië, Frankrijk, Japan, Spanje, Duitsland, Italië, Groot-Brittannië en Nederland hebben bevestigd dat ze toegang tot hun e-mail hebben via POP3. Een andere nieuwe functie is "Quick Add". Deze functie is het beste uit te leggen met een voorbeeld.

U bent bijvoorbeeld op vakantie of op een zakenreis en u bent net gearriveerd op uw bestemming. U wilt vrienden of collega's uitnodigen om later die avond uit eten te gaan. U opent Windows Live Hotmail en begint met het opstellen van een e-mailbericht. In het e-mailtje wilt u het adres van het restaurant en een link naar een routebeschrijving opnemen. U opent dan "Quick Add" en begint met het zoeken naar een leuk restaurant. Wanneer u deze hebt gevonden dan kunt u op "insert" klikken of op "more info". Wanneer u klikt op "more info" dan gaat u naar een Windows Live Search-pagina. Daar ziet u een kaart van de locatie en - indien ze er zijn - een aantal recensies. Nu kunt u via "insert" het restaurant en de routebeschrijving toevoegen aan het e-mailbericht.

Met "Quick Add" kunt u niet alleen zoeken naar restaurants, maar ook naar bedrijven, videofilmpjes en afbeeldingen. Handig is dat Quick Add automatisch wordt gestart wanneer u op "New Message" klikt. De functie verschijnt dan aan de rechterkant van het scherm.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie