abonneren

Microsoft repareert problemen tussen iPod en Vista

Microsoft doet zijn best om te voorkomen dat eigenaren van een Apple iPod problemen ondervinden wanneer ze de trendy mediaspeler koppelen aan Windows Vista. Microsoft brengt deze week een aantal patches uit voor Vista, waaronder eentje die de bestaande problemen tussen de iPod en Vista moet oplossen.

Eigenaren van een iPod klaagden dat hun iPod gecorrumpeerd wordt wanneer ze de ‘Veilig Verwijderen van Hardware’-functie in Vista gebruiken om hun iPod los te koppelen van de computer.

Apple zit op zijn beurt ook niet stil. De fabrikant van trendy gadgets heeft begin deze maand verschillende problemen die er waren tussen iTunes 7.1 en Vista opgelost door middel van een aantal patches. Apple zegt dat de oplossing voor het verwijderingsprobleem bij Microsoft ligt. Apple raadt iPod-eigenaren aan om de ‘Veilig Verwijderen van Hardware’-functie in Vista niet te gebruiken.

Ondanks de recente patches van zowel Apple als Microsoft werkt iTunes nog steeds niet goed samen met de 64-bit versies van Vista en XP.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie