abonneren

Microsoft patchronde fixt 26 problemen

Microsoft zal voor komende "patch Tuesday", aanstaande dinsdag, maar liefst 13 veiligheidspatches publiceren. Met deze updates worden maar liefst 26 veiligheidslekken opgelost.Vijf van de 13 problemen zijn kritisch, 7 zijn belangrijk één aanbevolen. Elf van de patches zijn voor Windows en twee voor Office. Alle vijf critische patches zijn voor Windows XP en Windows 2000.
Vier anderen zijn ook voor de oudere besturingsystemen. Voor Vista en Windows 7 zijn er drie kritische patches met nog een paar belangrijke.

De details van de reparaties zijn nog niet bekend. Onder andere wordt het gisteren aangekondigde informatie-lek in de Internet Epxplorer aangepakt. Ook het zogenaamde "zero-day"lek in de windows kernel dat sinds november bekend is wordt aangepakt.  Al met al krijgen we het druk aanstaande dinsdag. De patches zullen dinsdagavond via de automatische update functie en Windows update beschikbaar zijn.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord