abonneren

Microsoft overweegt overname Yahoo!

Na een lange reeks geruchten over een mogelijke overname van Yahoo! door Microsoft, is het gerucht nu niet langer een gerucht. Beide bedrijven hebben een geheimhoudingsovereenkomst gesloten, zodat de onderhandelingen over een mogelijke overname in stilte kunnen worden gehouden.

Deze overeenkomst geeft Microsoft de mogelijkheid om in de boeken te kijken bij Yahoo!. Microsoft sluit zich hiermee aan bij andere potentiƫle overnamekandidaten zoals sommige investeringsmaatschappijen.

De belangstelling voor Yahoo! wordt gevoed door het belang dat Microsoft heeft, dat de overeenkomst over de exploitatie van de gezamenlijke zoekmachine, die in 2009 werd gesloten, wordt nagekomen. Het kan best zijn dat Microsoft niet zelf op Yahoo zal bieden, maar zijn belangen veiligstelt door een overeenkomst te sluiten met een van de investeringsmaatschappijen.

Gezien de geheimhoudingsovereenkomst tussen beide bedrijven, zullen we er voorlopig weinig meer over horen.

Via: Digital Trends

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord