abonneren

Microsoft ook goed in muizen: Mobile Mouse 4000

Microsoft breidt zijn aanbod van handige computeraccessoires verder uit met nieuwe muizen, toetsenborden en webcams.
Door de grote aandacht die Microsoft krijgt voor zijn softwareproducten, zouden we bijna vergeten dat Microsoft ook heel verdienstelijke hardware levert. De Microsoft pc-hardware accessoires kenmerken zich als kwalitatieve ergonomische producten.

Zo is deze week de Wireless Mobile Mouse 4000 uitgekomen, vooral bedoeld voor mobiel gebruik. Alles wat het werken onderweg makkelijker maakt, zit dan ook in deze muis geïntegreerd. Zo kunt u de nano-ontvanger, nodig om draadloos te kunnen muizen, na gebruik uit de usb-poort van de computer halen en hem aan de onderkant van de muis opbergen, zodat de ontvanger niet kwijt kan raken.

Microsoft belooft tot tien maanden (!) werken met één AA-batterijtje. Een statusindicator zorgt ervoor dat u weet hoe de batterij er voorstaat zodat hij tijdig vervangen kan worden. Tenslotte is het apparaatje uitgerust met BlueTrack, een door Microsoft ontwikkelde technologie die ervoor zorgt dat de muis op allerlei mogelijke ondergronden zijn werk kan doen - van een granieten aanrecht tot een ruwhouten bankje in het park en zelfs op een hoogpolig tapijt. Alleen met glazen of spiegelende ondergronden heeft de WMM 4000 (die 40 euro gaat kosten) moeite. De WMM 4000 komt naast zwart in vier kleuren: blauw, roze, wit en limoengroen. Meer hardware info.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie