abonneren

Microsoft maakt MSN homepage eenvoudiger

Microsoft gaat de ongeveer 10 jaar oude vertrouwde MSN homepage vernieuwen. Dat betekent in dit geval vereenvoudigen. Het wordt een overzichtelijk gestripte, persoonlijke versie waarin de Bing zoekmachine een belangrijke plaats inneemt.De msn site is gedurende zijn bestaan wel zo nu en dan aangepast maar is niet wezenlijk veranderd zie de huidige pagina http://www.msn.com/ Nu hebben ze de MSN pagina van de grond af opnieuw opgebouwd. Meer witruimte en een heleboel overbodige links zijn verdwenen.
Wel wordt het mogelijk uw Twitter of Facebook berichten overzichtelijk bij elkaar te krijgen. Uiteraard samen met de Live messenger en msn/live/hotmail berichten. Bekijk uw eigen preview hier.
Gebleven is de vlinder. Wanneer de nieuwe MSN homepage definitief wordt ingevoerd is nog niet bekend maar verwacht wordt in januari.

Via: Microsoft Watch

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord