abonneren

Microsoft: Let op! Betaversie Vista loopt 1 juni af

Microsoft gaat contact opnemen met de miljoenen mensen die de betaversie van Vista hebben getest om ze te waarschuwen dat hun testversie 1 juni aanstaande afloopt. Na die datum moeten ze Vista kopen of hun vorige besturingssysteem opnieuw installeren.Alle testers moeten voor 1 juni beslissen of ze overstappen op Windows Vista of toch liever terugkeren naar Windows XP.
Hoe de bètatesters gemakkelijk kunnen overstappen naar Vista of terugstappen naar XP is echter niet bekend. Veel testers hebben aan Microsoft gevraagd welke stappen ze moeten nemen om over te stappen op Vista en of ze korting krijgen op de aanschaf van de volledige versie. Microsoft heeft tot nu toe nog geen duidelijk antwoord gegeven.

In Microsofts Customer Preview Program (CPP) - die de softwaregigant vorig jaar heeft uitgebracht - staat te lezen dat de betaversie van Vista op 1 juni verloopt en dat wanneer de versie is verlopen er geen 'roll-back' is naar een vorig geïnstalleerd besturingssysteem. Indien de tester terug wil naar zijn oude besturingssysteem dan moet hij deze opnieuw installeren. Wil hij Vista blijven gebruiken dan moet hij een retailversie aanschaffen en installeren.


Bron: PCWorld

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste Vacatures