abonneren

Microsoft lanceert stemapplicatie Recite

Indien u een fanatiek gebruiker bent van het Windows Mobile-besturingssysteem dan kunt u een technische preview uitproberen van Microsofts nieuwe applicatie Recite.Met Recite kunt u korte fragmenten gesproken tekst opnemen en deze later doorzoeken naar een specifiek woord of een bepaalde zin. De applicatie maakt geen gebruik van stemherkenning, maar van stempatronen. Met deze benadering kan een fragment beter doorzocht worden.

De technische preview draait op een beperkt aantal apparaten, te weten de: AT&T Blackjack II, AT&T Pantech Duo, HTC Diamond, Motorola Q9C, Moto Q9m, Palm Treo 800w, Palm Treo Pro, SMT 5800, T-Mobile Dash, T-Mobile Shadow en de T-Mobile Wing. Voor Microsoft Recite is Windows Mobile 6.0 of hoger nodig.


Download: Microsoft Recite: Technical Preview
Video: www.youtube.com/watch?v=vnxkHXbAy88

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord