abonneren

Microsoft lanceert op 20 oktober Equipt in de UK

Microsoft lanceert op 20 oktober in Groot-BrittanniĆ« zijn abonnementsdienst Equipt. Met Equipt kunnen gebruikers zich abonneren op de belangrijkste consumentensoftware en diensten van Microsoft.Microsoft biedt Equip-abonnees een pakket software en diensten waarin onder andere zitOffice Home en Student 2007, Windows Live OneCare, Windows Live Mail, Messenger en Photo Gallery. Een abonnee kan het gehele pakket in één keer installeren.

Equipt installeert tevens de Microsoft Office Live Workspace-connector op de Microsoft Office-taakbalk. Met de connector kan een gebruiker zijn documenten online opslaan en ze vervolgens delen met vrienden, familie, klasgenoten en collegae.

Omdat een gebruiker een abonnement moet nemen op het pakket krijgt hij ook automatisch en gratis alle updates, upgrades en de laatste versies van de applicaties.

Een abonnement is goed voor drie pc's waardoor de meeste huishoudens niet meerderde abonnementen hoeven af te sluiten. Britse computergebruikers kunnen vanaf 20 oktover een abonnement nemen op Equipt voor £59.99 (77 euro).

Op 15 juli lanceerde Microsoft de Amerikaanse versie van Equipt. Het is niet bekend of, en wanneer, Microsoft Equipt in Nederland gaat aanbieden.


Website: www.microsoft.com/uk/equipt

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie