abonneren

Microsoft koppelt Outlook aan sociale netwerken

Outlook 2010, de komende versie van Microsofts mailclient, zal gekoppeld worden aan een aantal sociale netwerken. Inmiddels is de bèta van LinkedIn for Outlook beschikbaar. Dat gebeurt via de Outlook Social Connector, een nieuwe feature bij Outlook 2010. Hiermee kunnen verschillende online netwerken in de mail geïntegreerd worden.
LinkedIn is al over de streep; Microsoft verwacht dat het ook niet lang zal duren voordat Facebook en MySpace via OSC beschikbaar komen. Inmiddels is de bèta van LinkedIn for Outlook beschikbaar.

Wie geïnteresseerd is in LinkedIn for Outlook moet allereerst de beta van Office 2010 downloaden, updaten naar de meest recente versie van de Outlook Social Connector en daarna de LinkedIn download voor de Outlook Social Connector binnenhalen. Meer daarover leest u hier.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord