abonneren

Microsoft komt met nieuwe HD-DVD drive voor Xbox 360

Mark Bennett, de persoon die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van HD-DVD bij Microsoft, heeft tijdens een evenement in London verklapt dat de Xbox 360 binnenkort een vernieuwde versie krijgt van de HD-DVD add-on drive.De nieuwe drive zal een aantal geavanceerde HD-DVD functies hebben, zoals picture-in-picture en verbeterdeinteractiviteit. Bennett maakte gelijkvan de gelegenheid gebruik om een haal uit te halen richting Blu-ray. Volgens Bennett duurt het zeker nog negen maanden voordat Blu-ray dezelfde soort interactiviteit heeft als HD-DVD.

Bennett maakte bekend dat Microsoft ook in Europa HD films ter download gaat aanbieden via Xbox Live. Het is nog niet bekend of gamers ook via Xbox Live tv-series kunnen downloaden. De films kosten 480 ‘Microsoftpunten' en hebben een resolutie van 720p.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord