abonneren

Microsoft komt met accessoires voor notebooks

Ook Microsoft ziet in dat notebooks een groot succes zijn bij consumenten. Er worden drie keer zoveel notebooks verkocht als desktop-pc's. Het is dan ook niet vreemd dat Microsoft met een lijn accessoires komt speciaal voor notebooks.Het eerste accessoire dat Microsoft uitbrengt is de Notebook Cooling Base. De softwaregigant komt ook met een speciale versie van zijn Arc Mouse. Opmerkelijk is dat de Notebook Cooling Base erg stijlvol is en bijna lijkt op een product van concurrent Apple.
De Notebook Cooling Base heeft een ingebouwde ventilator en het kan gebruikt worden voor alle typen notebook, en zowel op een bureau als op schoot. De Cooling Base is ook goed voor het milieu. Het heeft een USB-aansluiting waardoor er geen oplaadbare batterijen voor nodig zijn. De Notebook Cooling Base is te koop in de kleuren zwart en wit.

Microsofts nieuwe Arc Mouse is een groot succes. Binnen twee maanden na de lancering stond de muis al in de top 10 van bestverkochte muizen. Microsoft heeft een speciale versie van de muis ontwikkeld speciaal voor notebooks. Microsoft heeft geen technische aanpassingen doorgevoerd in de speciale versie. Het enige dat speciaal is aan de Arc Mouse voor notebooks is het aantal nieuwe kleuren waar de consument uit kan kiezen.


Meer informatie: www.microsoft.com/hardware/

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie