abonneren

Microsoft kan niet reageren op problemen Xbox 360

Ondanks dat veel consumenten klagen dat hun Xbox 360-consoles defect is, blijft Microsoft volhouden dat het aantal defecte consoles zeer beperkt is.

In een interview met de Mercury News zegt Peter Moore, de baas van Microsofts entertainmentdivisie, dat hij geen antwoord kan geven op vragen over hoe groot het aantal defecte consoles is omdat dit aantal fluctueert.

Moore's antwoord was op een vraag van een lezer over hoeveel Xbox 360's mankementen vertonen. De lezer suggereerde dat het aantal defecte Xbox 360's misschien wel drie of vier keer groter is dan de drie tot vijf procent die Microsoft noemt. Moore vindt dat de lezer zich geen zorgen moet maken over precieze aantallen, maar over hoe Microsoft omgaat met de klachten. Volgens Moore gaat Microsoft serieus in op de klachten van Xbox 360-gebruikers en probeert het bedrijf zo goed en snel mogelijk de problemen op te lossen. Moore kon niet aangeven hoeveel consoles er defect zijn, omdat er in 36 landen Xbox 360's verkocht worden en precieze aantallen bepalen dus zeer complex is.


Bron: Mercury News

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: