abonneren

Microsoft is blij met het aantal bugs in Windows Vista

Ben Fathi, verantwoordelijk bij Microsoft voor de beveiliging van Windows, zegt dat hij tevreden is over het aantal gevonden bugs in Windows Vista. Fathi is ook niet verrast dat gebruikers een aantal bugs hebben gevonden. Vergeleken met het aantal bugs dat werd gevonden in het eerste jaar dat Windows XP uit was, vindt Fathi dat het aantal gevonden bugs in Vista erg meevalt.
Fathi heeft een half jaar geleden publiekelijk gezegd dat hij wil dat aantal bugs dat wordt gevonden in het eerste jaar dat Vista uit is op zijn hoogst de helft is van het aantal bugs dat werd gevonden in het eerste jaar van XP. Vista is pas een paar maanden uit, maar tot dusver is Fathi tevreden over het aantal gevonden bugs in Vista en hij verwacht dat zijn eis gehaald gaat worden.

Fathi was verantwoordelijk voor Microsofts Security Technology Unit tot Vista uitkwam. Hij heeft nu de leiding over Windows Core Operating System Division.


Meer informatie: Interview IDG met Ben Fathi

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord