abonneren

Microsoft gelooft Sony niet

Microsoft en Sony hebben ieder aan het begin van dit jaar laten weten hoeveel mensen Xbox Live en het PlayStation Network gebruiken. Het vreemde was dat Sony met hogere cijfers aankwam dan Microsoft! Microsoft heeft dan ook nu simpelweg laten weten dat ze de cijfers niet geloven, meldt Power Unlimited.Sony liet weten dat er maar liefst 20 miljoen PlayStation Network gebruikers zijn tegenover de 17 miljoen Xbox Live users. Microsoft op zijn beurt ontkentdat er minder leden zijn op Xbox Live.
Volgens Stephen McGill, hoofd van Microsoft Gaming UK, zijn de cijfers van Sony dan ook grote onzin.

Hij heeft een goed punt als hij zegt dat de gemiddelde PlayStation 3 bezitter meedere accounts heeft. Je moet dan denken aan 'dummy' USA of Japan accounts, zodat er ook op die Stores het één en ander gedownload kan worden. Op de Xbox 360 gaat dat iets moelijker, omdat Microsoft die accounts officieel niet toestaat.

Mc Gill zei het volgende: "Sony doet wat Sony wil doen en als ze denken dat het goed is voor hun omzet om dergelijke cijfers te noemen, dan moeten ze dat vooral doen. Geloof ik ze? Nee!", aldus PU.nl.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie