abonneren

Microsoft doneert 8 maaltijden per download IE8

Microsoft heeft een ludieke manier gevonden om zijn nieuwe browser Internet Explorer 8 aan de man te brengen. Voor iedere download van IE8 die via een bepaalde website wordt gedaan, doneert Microsoft 8 maaltijden aan een charitatieve instelling.Via de website http://www.browserforthebetter.com/kan deze nieuwste versie van Internet Explorer worden gedownload. Microsoft zorgt er dan voor dat er per download $1,15 wordt gedoneerd aan de instelling Feeding America, die de honger in de VS wil bestrijden.
De softwaregigant wil zo tot een bedrag van maximaal 1 miljoen dollar doneren.

$1,15 lijkt echter niet genoeg geld voor 8 maaltijden, dit zou neerkomen op $0,14 per maaltijd. Zeker in de VS lijkt dit een absurd laag bedrag voor een volledige maaltijd. Waarschijnlijk moet je het aantal maaltijden dan ook met een korreltje zout nemen, en gaat het Microsoft erom dat ze op deze manier aandacht willen vragen voor zowel het goede doel als de nieuwe IE8.

Diegene die op deze manier graag een handje wil helpen heeft nog even de tijd, de actie loopt van 10 juni tot en met 10 augustus 2009.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord