Microsoft brengt Surface Book naar Nederland

Microsoft brengt zijn Surface Book naar Nederland. De laptop die is gebaseerd op de Surface-lijn komt begin 2017 naar ons land, voor een vooralsnog onbekende prijs.

Dat maakt Microsoft bekend. Het gaat om zowel de oorspronkelijk Surface Book als de vernieuwde versie die eerder vorige week werd aangekondigd.
 

Wanneer te koop?

De laptops komen 'begin 2017' naar Nederland, maar een precieze datum is nog niet bekend. Ook is het nog niet bekend wat de laptops moeten kosten, al ligt het in de lijn der verwachting dat de apparaten ongeveer dezelfde prijs krijgen als ze in dollars kosten.
 

Prijzen Surface Book

De huidige Surface Book kost 1,500 dollar voor het goedkoopste model. Dat heeft 128 GB aan opslaggeheugen, een Intel i5-processor en 8 GB aan RAM. Er zijn duurdere modellen te koop met meer geheugen, waardoor de totale prijs kan oplopen tot 3,199 dollar voor het model met een i7-processor, een terabyte geheugen en 16 GB werkgeheugen.

Vorige week kondigde Microsoft al een nieuwe Surface Book aan met een nieuwe Skylake Core i7-processor van Intel en een GTX 965M-GPU van Nvidia. Ook gaat de accu van dat toestel langer mee. Dat model komt ook in Nederland te koop.

De Surface Book is Microsofts eigen laptop die tegelijk ook al tablet kan werken. De laptop valt in dezelfde lijn als de Surface en Surface Pro-tablets. Het apparaat valt vooral op door zijn scharnier.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: surface, surface book