abonneren

Microsoft brengt 2 updates uit voor IE8 Windows 7 RC

Microsoft heeft via Windows Update twee updates uitgebracht voor Internet Explorer 8 op Windows 7 RC. De eerste update is alleen van toestemming voor Windows 7 RC en lost een probleem op waarbij de browser kan vastlopen.Het probleem wordt veroorzaakt door een timer in IE8 die detecteert wanneer een webpagina niet meer reageert. Normaal werkt deze timer goed. Maar op trage computers of computers die veel berekeningen doen kan IE8 denken dat een website niet meer reageert, terwijl de pagina alleen traag inlaadt.
Het probleem is gefixt in de eindversie van Windows 7.

De tweede update is een aanpassing aan de Compatibility viewlist. Volgens Microsoft zorgt de update ervoor dat websites die gebouwd zijn voor oudere browsers er in IE8 beter uitzien. Wanneer een gebruiker IE8 installeert dan kan hij kiezen of de sites die hij bezoekt in de Compatibility View getoond worden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord