abonneren

Microsoft biedt excuses rommelige rollout Windows Live

Microsofts Windows Live-team heeft zijn excuses aangeboden voor de rommelige rollout van de nieuwe Windows Live-dienst. Het team erkent dat er een aantal problemen zijn en zegt dat het druk bezig is deze allemaal op te lossen.Gisteren begon Microsoft met de rollout van de nieuwe Windows Live-dienst. De nieuwe versie integreert Home, Spaces, Events, Groups en andere Live-diensten in één overzichtelijke webportaal. De eerste updates zorgden echter voor problemen bij veel gebruikers.
Sommige gebruikers konden geen vrienden uitnodigen om lid te worden van hun netwerk en andere zagen dat hun LiveID-naam was veranderd in "No Name". Microsoft kwam snel met excuses en verklaarde dat de problemen kwamen door de "groeistuipen" van het netwerk.

Sommige problemen hadden niets te maken met de capaciteit van het netwerk maar met de traagheid waarmee Microsoft de webportaal uitrolde. Zo konden veel gebruikers niet de updates van hun Twitter-accounts en Flixster-accounts linken aan de newsfeeds van vrienden. Microsoft werkt samen met Twitter en Flixster om ervoor te zorgen dat updates direct te zien zijn in de newsfeeds van Live-gebruikers.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie