abonneren

Microsoft biedt eerste extra's aan voor Vista Ultimate

Kort na de lancering van Vista bracht Microsoft de eerste extra's uit voor de consumentenversie van Windows Vista Ultimate, de duurste versie van het nieuwe besturingssysteem.
Nieuwe extra's zijn onder andere een poker-game en verbetereringen voor BitLocker en EFS.Bij de extra's zit niet Windows DreamScene. Met deze functionaliteit kan de gebruiker een videofilmpje als wallpaper voor de desktop gebruiken. Microsoft kreeg een echte "WoW!"-reactie toen het de functionaliteit tijdens de afgelopen CES 2007 aan het aanwezige publiek liet zien. Het getoonde filmpje van een bewegende waterval zag er mooi en niet al te storend uit, maar het is nog maar de vraag hoe lang een filmpje leuk blijft wanneer je het constant op de achtergrond ziet afspelen.

Om de extra's te krijgen, moet u de Ultimate-editie van Vista hebben geïnstalleerd, naar het Control Panel gaan en dan Windows Updates kiezen. Er wachten dan ook nog een paar beveiligingspatches om gedownload te worden.

Volgens Vista-productmanager Nick White zijn dit pas de eerste extra’s voor Vista Ultimate en zullen er nog vele volgen.


Meer weten over Vista? Kijk dan op Vistainfo.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: