Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Microsoft begraaft iPhone

Van Apple zijn we de reclames wel gewend waarin het op ludieke wijze de spot drijft met Microsoft.
Dat laatstgenoemde er ook niet vies van is, bewijst de optocht die het bedrijf organiseerde om de iPhone te begraven naar aanleiding van het uitkomen van de definitieve versie van Windows Phone 7.

De optocht bevatte tal van wagens en muzikale optredens waarbij de medewerkers bijvoorbeeld dansten op Thriller van Michael Jackson. Niet alleen de iPhone werd ten grave gedragen, ook de Blackberry moest eraan geloven.

Microsoft geeft meer dan een miljard dollar uit om Windows Phone 7 in de markt te zetten en is er van overtuigd dat het een revolutie teweeg zal brengen. De parade is in ieder geval een voorbeeld van het feit dat het bedrijf blaakt van het vertrouwen in het nieuwe mobiele besturingssysteem dat op 11 oktober zijn weg moet vinden op de eerste mobieltjes.


[Via Bright]

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie