abonneren

Microsoft app store nu voor Windows Mobile 6.x

Bent u als Windows mobile 6.0 of 6.1 gebruiker teleurgesteld, niet over al die mooie toepassingen te kunnen beschikken, die de Windows Mobile 6.5 gebruikers wel hebben? Daar komt verandering in nu Microsoft de app store ook beschikbaar maakt voor andere Windows Mobile 6.x gebruikers.Microsoft maakt hiermee de belofte waar waarin zij deze mogelijkheid voor eind november hadden aangekondigd. Via deze link kunt u de Windows Marketplace download naar uw telefoon sturen.
Na het installeren hebt u vrij toegang tot alle gratis applicaties.

Ruim een maand na de opening van de app store heeft Microsoft al zo'n 800 applicaties toegelaten op de Windows Marketplace for Mobile. Vergeleken met Apple's aankondiging de mijlpaal van 100.000 apps te zijn gepasseerd, is het nog niet veel. Maar Apple heeft dan ook een voorsprong van twee jaar. Het openen van de Marketplace voor meer gebruikers is voor Microsoft een eerste stap in de goede richting voor een inhaalslag.

Via: InformationWeek

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord