abonneren

Mi vida loca

Altijd al Spaans willen spreken? Dan is dit uw kans. Vergeet de standaard lesmethodes, de Teleac-televisiecursussen en alle zogenaamd interactieve softwarepakketten. Met de ingenieuze interactieve cursus van de BBC genaamd Mi Vida Loca leert u de Spaanse taal op een slimme manier. Eigenlijk is Mi Vida Loca dan ook geen cursus. Het is meer een avontuur met u zelf in de hoofdrol.
In de filmpjes - die ook echt worden gefilmd alsof u de camera hanteert - gaat u op reis naar Spanje. Gaandeweg leert u de Spaanse taal, bijgestaan door een digitale docent voor de broodnodige uitleg en Spaanse uitspraak. In de 22 interactieve lessen ligt de nadruk vooral op de praktische toepassing van het Spaans, dus veel handige woordjes en een beetje grammatica.

Mi Vida Loca is écht slim opgezet. Zo kunt u alle woorden en zinnen uit de lessen downloaden en printen. En voordat u het eerste filmpje kunt bekijken moet u eerst aangeven of u man of vrouw bent: sommige Spaanse woorden hebben een mannelijke en vrouwelijke variant en hier worden de lessen op aangepast. Als u nu begint, dan spreekt u komende zomer prima Spaans! Wij zeggen: boeken maar die vakantie!

www.bbc.co.uk/languages/spanish/mividaloca

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie