abonneren

Metallica in volgende versie Guitar Hero?

Guitar Hero: Aerosmith ligt nog niet in de winkels, of er gaan al geruchten over welke band de volgende speciale versie van de gitaargame krijgt.Volgens een analist bij het bedrijf Wedbush Morgan Securities heeft Activision, de uitgever van Guitar Hero, een nieuwe naamloze versie van de gitaargame geregistreerd.
Activision wil niets officieel bekendmaken. Maar op de website van de rockband Metallica staat te lezen: "Stel dat je misschien, heel misschien, meesterlijk bent geworden in "One" (in Guitar Hero III: Legends of Rock) dan zijn er misschien meer ‘Tallica nummers in de nabije toekomst. Meer details deze zomer."

Insiders verwachten dat Guitar Hero: Metallica uitkomt na Guitar Hero: On Tour (ook wel Guitar Hero 4 genoemd). On Tour heeft net als de concurrerende game Rock Band meerdere instrumenten die bespeeld kunnen worden.

Guitar Hero: Aerosmith komt op 29 juni uit. In tegenstelling tot andere versies van Guitar Hero heeft de Aerosmith-versie alleen maar nummers van die ene band, en een paar nummers van bands die de leden van Aerosmith erg goed vinden. Het verhaal van de game gaat over het ontstaan van Aerosmith in Boston en hoe ze de succesvolste rockband aller tijd zijn geworden.

Nou maar hopen dat binnenkort Guitar Hero: Manowar uitkomt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord