abonneren

Met korting naar de Open Tech Day 2017

Op 20 april vindt de Open Tech Day 2017 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Op dit evenement zullen verschillende sprekers hun kennis en ervaringen delen op het gebied van Open Source software.

Sprekers

Ondernemingen maken steeds meer en vaker gebruik van open source-software. Binnen domeinen als cloud, big data, mobiele applicaties, enterprise mobility en integratie-toepassingen heeft open source dan ook vele innovatieve wegen ingeslagen.

Tijdens de Open Tech Day zullen meerdere (inter)nationaal zeer succesvolle user cases worden gepresenteerd, gericht op uitdagingen in de markt en op de vraag hoe open source daar een oplossing voor biedt. Presentaties, keynotes, technical workshops, tutorials en rondetafeldiscussies zullen onderdeel zijn van de Open Tech Day 2017.

Eén van de sprekers op dit evenement is Maxim Burgerhout, betrokken bij Red Hat. Maxim is een overtuigd van het concept rondom open source en een open maatschappij. Hij zal spreken over de rol die open source inneemt in de motor der innovatie.

Later op de dag kunnen bezoekers luisteren Julien Simon, technisch evangelist bij Amazon. Hij zal spreken over het bouwen van open source platforms binnen de Amazon Web Services.

Op de website van Open Tech Day staat het hele programma van de Open Tech Day 2017 met alle sprekers die het evenement zullen aandoen.

Korting voor lezers

De lezers van PCM kunnen met korting dit bijzondere en leerzame evenement bezoeken. Met de promotiecode PCMisOpen krijg onze bezoekers  50% korting op hun ticketprijs. Hierdoor betaal jij als lezer geen 149 euro, maar 74,50 euro.

Geschreven door: Lub Snoek op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: korting, conferentie, open, 2017, Tech, Day, sprekers

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord