abonneren

Meeste iPhone-gebruikers hebben geen Mac

Uit een onderzoek door Rubicon Consulting onder 460 iPhone-beziters blijkt dat 25 procent een Mac heeft en 49 procent een pc gebruikt.Uit het onderzoek blijkt dat 80% van de iPhone-bezitters tevredenis met de smartphone, 72% van hen gebruikt de iPhone minstens eenmaal per dag voor e-mail en 75% zegt dat de iPhone ervoor heeft gezorgd dat ze meer mobiel zijn gaan internetten.Andere opmerkelijke resultaten: * e-mail blijkt voor de meeste gebruikers de belangrijkste applicatie te zijn,* Een kwart zegt dat de iPhone een notebook vervangt,

* eenderde draagt een tweede telefoon op zak en
* 40% van de ondervraagden heeft een "sterke behoefte" om nieuwe software toe te voegen.

Alleen Amerikaanse iPhone-bezitters zijn in het onderzoek meegenomen. Dit verklaart waarschijnlijk waarom maar 13% zijn iPhone heeft laten unlocken. Eén op de vijf kreeg de iPhone kado en één op de tien heeft handpijn na gebruik.

Opmerkelijk is dat na aanschaf van een iPhone de gemiddelde telefoonrekening steeg van $78 naar $97 per maand. De helft van de iPhone-bezitters had voor de iPhone een conventionele (niet-smartphone) mobiele telefoon.


Meer informatie: Rubicon rapport (PDF)
Bron: www.iphoneclub.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord