abonneren

Meer details Windows XP SP3 uitgelekt

Indien u de laatste tijd vaak denkt "Weg met Vista! Waar blijft SP3 voor XP?", dan hebben we goed nieuws voor u. Microsoft is u niet vergeten. De afgelopen weken heeft Microsoft kwade Vista-gebruikers de mogelijkheid gegeven om te downgraden naar XP, de verkoop van XP verlengd naar 30 juni 2008, een nieuwe versie uitgebracht van IE7 voor XP waardoor er geen productactivatie meer nodig is en Service Pack 3 aan een selecte groep testers gegeven.

Microsoft denkt nog steeds dat Vista de beste uitvinding is sinds het wiel, maar de afstand tussen de gouw ouwe XP en de jonge hond Vista is voor veel gebruikers te groot. Gelukkig luistert Microsoft naar zijn klanten en laat het XP niet in de steek.

De laatste officiële beta-download van SP3 is nummer 3205. Maar een nieuwe versie is alweer op het internet uitgelekt. SP3 heeft 1.073 hotfixes en patches, waarvan 114 te maken hebben met de beveiliging van XP.

SP3 voert ook vier belangrijke veranderingen door voor het besturingssysteem, te weten:
- Een nieuwe methode om het OS te activeren waardoor een gebruiker geen productsleutel hoeft in te voeren tijdens de installatie
- Een nieuwe ‘Network Access Protection'-module die als eerste in Windows Vista werd gebruikt
- Een ‘Microsoft Kernel Mode Cryptographics'-module en
- Een Black Hole Router detectie-algoritme


Bron: DailyTech

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord