abonneren

Meer details HTC Dream uitgelekt

In een nieuwe aanvraag ingediend bij de FCC (Federal Communications Commission) heeft HTC iets meer details vrijgegeven van zijn "iPhone Killer". De HTC Dream wordt net zo groot als de Apple 3G, maar wel iets dikker. De iPhone 3G meet 115,2 millimeter bij 61,2 millimeter, terwijl de Dream 115mm bij 55mm zal zijn. De Dream wordt iets dikker dan de iPhone omdat het een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord heeft.

De HTC Dream is waarschijnlijk de eerste "Googlephone" die op de markt wordt gebracht. De Dream draait op Google's Android-platform en heeft net als de iPhone een multitouch-beeldscherm.

T-Mobile is druk aan het lobbyen om de eerste aanbieder te zijn van de HTC Dream. Net als de iPhone 3G zal de HTC Dream ook gebruikmaken van het 3G-netwerk. De HTC Dream heeft tevens WiFi/UMA-mogelijkheden en GPS. T-Mobile mag waarschijnlijk de eerste drie maanden de HTC Dream exclusief verkopen. Volgende maand begint T-Mobile met zijn miljoenenkostende reclamecampagne om iedereen aan de HTC Dream te krijgen.

De HTC Dream gebruikt quand-band GSM en komt in een witte en een zwarte versie. De HTC Dream ondersteunt Bluetooth 2.0 met EDR.
De HTC Dream gaat ongeveer $199 kosten en mensen moeten net als bij de iPhone 3G een verplicht tweejarig abonnement bij T-Mobile afsluiten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie