abonneren

Meer details bekend over Windows Vista SP2

Microsoft heeft meer informatie gegeven over Service Pack 2 voor Windows Vista. Microsoft heeft een testversie ter grootte van 290MB aan testers gestuurd.De reden dat SP2 zo klein is, komt omdat SP1 al geïnstalleerd moet zijn om SP2 te kunnen installeren. Ook in de eindversie van SP2 zal SP1 niet meegeleverd worden. Voorheen zat in elke Service Pack ook alle voorgaande Service Packs.

Vanaf 29 oktober kunnen klanten die deelnemen aan Microsofts Technology Adoption Program de eerste testversie van Vista SP2 downloaden. In de eerste helft van volgend jaar, na de feedback van de bètatesters, brengt Microsoft de eerste publieke testversie uit.

Windows Vista SP2 is tevens ook Windows Server 2008 SP2. Windows Server 2008 RTM wordt door Microsoft gezien als Service Pack 1. Windows Vista SP2 zal dus de eerste echte Service Pack worden voor Windows Server 2008. Vista Service Pack 2 is geheel backwards compatibel met applicaties die draaien op Windows Vista en Windows Vista SP1.

Service Pack 2 heeft onder ander ondersteuning voor:
* VIA 64-bit CPUs
* Bluetooth 2.1.
* ICCD/CCID smart cards.
* native Blu-Ray media recording


Meer informatie: SpringBoard

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord