abonneren

Meer dan 100 miljoen OpenOffice downloads

Sinds het verschijnen van OpenOffice versie 3.0, ruim een jaar geleden, is er meer dan 100 miljoen maal op de downloadknop geklikt.Die 100 miljoen downloads bestaat uit 59.903.711 keer versie 3.0, en 40.096.289 keer versie 3.1. De teller van versie 3.1 staat op dit moment overigens alweer een stukje hoger. Versie 3.2 is ondertussen in bèta verschenen.Van de honderdmiljoen het afgelopen jaar gedownloade exemplaren zijn er zo'n 1,78 miljoen Nederlandstalige versies.

Wat de statistieken indrukwekkend maakt, is dat ze alleen de cijfers bevatten van de downloads via de OpenOffice.org website. Niet meegeteld zijn bijvoorbeeld de grote aantallen Linux-gebruikers, die het via hun distributie downloaden. Ook zijn er veel mensen die OpenOffice.org binnenhalen via mirrors, peer-to-peer netwerken en andere media. Al deze downloads zijn niet eens meegeteld.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord