abonneren

Medion Touch PC met spraakbesturing

Medion introduceert in Nederland een Touch PC, die behalve met een aanraakscherm ook met spraakcommando's bediend wordt.De X9611 all-in-one pc is een PC, televisie, audio-systeem, Blu-ray- en DVD-speler/recorder in één. De pc kan op verschillende manieren in het hele huis gebruikt worden.
Het fraaie ontwerp met een groot 24 inch Full HD multitouch-beeldscherm maken dat het apparaat in de woonkamer niet misstaat. Er is een multimedia toetsenbord met een geïntegreerd touchpad dat samen met het touchscherm zorgt voor een eenvoudige bediening. Met de blu-ray speler kan van full-hd video genoten worden.

Een vingerafdruksensor zorgt voor een veilige een eenvoudige toegang. Om het bedienen van Windows 7 nog eenvoudiger te maken voorziet de X9611 ook in spraakbesturing. Diverse toepassingen zijn dan ook op te starten en af te sluiten met gesproken instructies. Ook is het mogelijk eenvoudige taken binnen toepassingen via spraaksturing uit te voeren. Je kunt bijvoorbeeld een muziekfragment starten, pauzeren en stoppen via gesproken instructies. Ook de volumeregeling is via spraak bestuurbaar.

De X9611 beschikt verder over een Windows 7 Home Premium besturingssysteem, een Intel Core 2 Duo T6600 processor, 4 GB DDR3 intern geheugen en twee harde schijven van ieder 320 GB. De MEDION X9611 Touch PC kost 1499,- euro in de Medion Shop.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie