abonneren

Media Markt start web-verkoop mobiele telefoons

De webwinkel van electronicagigant Media Markt is begonnen met de verkoop van mobiele telefoons via haar website. Dit is een eerste stap in de richting van een volledige webwinkel zoals eerder dit jaar beloofd werd.Media Saturn, het moederbedrijf van Media Markt, liet toen weten dat er dit jaar nog een webwinkel zou worden geopend voor de MediaMarkt in zowel Nederland als Oostenrijk. De retailwinkels zouden hier actief in worden betrokken. Eerder kwamen de fysieke winkels van Media Markt nog in opstand hiertegen omdat zij vreesden dat de omzet hierdoor terug zou lopen.

Voor het intitiatief om mobiele telefoons te verkopen is Media Markt een verbinding aangegaan met KPN. Bij de modellen die te koop worden aangeboden worden abonnementen van KPN, Telfort en Hi verkocht. Op http://gsm.mediamarkt.nl/ zijn de toestellen te bekijken en te bestellen.

De nieuwe webwinkel voor mobiele telefoons lijkt dus een soort pilot te zijn voor de echte webwinkel die dit jaar moet openen. Bij Media Saturn was men niet direct bereikbaar voor commentaar. 

via Emerce

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: