abonneren

Mede8er: Ideaal maatje voor filmfanaten

​Mede8er bestaat alweer vijf jaar en daarom brengt de populaire fabrikant een gloednieuwe mediaspeler uit. De MED450X2S is een echte alleskunner die nagenoeg alle film- en muziekbestanden probleemloos afspeelt op uw televisie. Wees er wel snel bij, want dit exclusieve model is alleen verkrijgbaar tijdens de meimaand Mede8ermaand actie.

De stijlvolle MED450X2S mediaspeler verschijnt in verschillende edities op de markt. U kunt namelijk kiezen om het apparaat met een interne schijf van 1 TB of maar liefst 2 TB aan te schaffen. Genoeg ruimte dus om tientallen complete bluray-rips op te slaan! Verder bestelt u tegen een kleine meerprijs eventueel een exemplaar met ingebouwde wifi-ontvanger. Handig, want hiermee streamt u mediabestanden draadloos vanaf een nas of computer naar uw televisie. Achterop de speler vindt u daarnaast een rappe ethernetpoort voor het geval u de voorkeur geeft aan verbinding met een bedraad netwerk. De MED450X2S heeft twee usb-poorten en een SD-kaartlezer aan boord om mediabestanden vanaf externe opslagdragers weer te geven.

 

Films afspelen

Mede8er heeft met de MED450X2S een mediaspeler ontwikkeld die bij uitstek geschikt is voor filmfanaten. Het kastje accepteert onder leiding van de Realtek RTD1185-processor namelijk alle populaire mediaformaten. Of het nu gaat om mkv-, iso-, flv-, mpg-, avi- of flac-bestanden, dit apparaat weet met nagenoeg ieder type film- en muziekbestand wel raad. Ook complete mappenstructuren van dvd’s en blurays speelt de MED450X2S zonder morren af. Audiopuristen komen overigens ruimschoots aan hun trekken. Wanneer u deze mediaspeler aan een recente receiver koppelt, luistert u tijdens films naar een spatzuiver Dolby TrueHD- of DTS HD Master Audio-geluid.

Gelikte gebruikersomgeving

Fijn is dat deze mediaspeler op eigen houtje metadata ophaalt vanaf het web, zoals synopsissen en filmhoesjes. Binnen een gelikte gebruikersomgeving verschijnt aan de hand van deze functie nuttige informatie over alle mediabestanden op het televisiescherm. Met de verlichte afstandsbediening hoeft u alleen maar de gewenste titel te selecteren, waarna u binnen luttele seconden geniet van haarscherp beeld. Naast films kijken en muziek luisteren kunt u met deze mediaspeler ook surfen op internet.

Meimaand Mede8ermaand

Mede8er levert met de MED450X2S een mediaspeler af die u dankzij het slanke formaat gemakkelijk in iedere tv-meubel kwijt kunt. De oplage van deze exclusieve mediaspeler is gelimiteerd en uitsluitend te koop tijdens de meimaand Mede8ermaand actie. De MED450X2S is bij een beperkt aantal aanbieders tegen een zeer scherpe prijs verkrijgbaar. Zo betaalt u bij Bol.com bijvoorbeeld voor de 1 TB-versie slechts 139 euro. Grijp tijdens Meimaand Mede8ermaand uw kans en laat deze prijsvriendelijke alleskunner niet links liggen!

 

Deze pagina werd gemaakt door Mede8er. De redactie van PCMweb was niet betrokken bij het maken van de content. 

Geschreven door: advertorial-0 op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: