abonneren

McAfee online backup service zonder limiet

McAfee een van de grootste leveranciers van beveiligingssoftware en antivirusprogramma's gaat een ongelimiteerde online backup-service aanbieden samen met de bekende online-backup aanbieder Mozy.Consumenten kunnen met deze dienst digitale bestanden als foto's, video's, muziek, emails en andere bestanden opslaan.
De bestanden worden versleuteld opgeslagen zodat ze ontoegankelijk zijn voor anderen.

De McAfee Online Backup Service is de oplossing voor consumenten die veilig en onbeperkt belangrijke bestanden willen opslaan. Het lost veel backup problemen op, is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Het programma draait op de achtergrond en slaat bestanden automatisch op met regelmatige intervallen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over schijfproblemen, corrupte bestanden en andere rampen zoals diefstal of brand.

Het grote voordeel van McAfee Online Backup is dat er geen limiet is in de gebruikte opslagruimte. Hierdoor hoeft u geen afweging te maken welk bestanden belangrijk zijn en welke niet. De opslag is veilig, door een versleutelde opslag bij een veilige server van een van de grootste beveiligingsbedrijven.

De dienst maakt gebruik van de Mozy backup service die al enige jaren zijn nu bewezen heeft. De dienst is beveiligd door McAfee. De McAfee Online Backup werkt samen met de McAfee beveiligingssuites maar ook met die van andere fabrikanten.

De McAfee Online Backup Service kost 50 euro per jaar.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie