abonneren

Marshall introduceert muziek-smartphone voor audiofielen

Hoewel we de iPod nog steeds de beste muziekspeler aller tijden vinden, moeten we toegeven dat het afspelen van muziek op je telefoon ook wel erg aantrekkelijk is. Dat moet audio-fabrikant Marshall ook hebben gedacht, want dat komt met een telefoon op de markt die speciaal is bedoeld voor de audiofiel.
Het toestel van Marshall heet de 'London', en is speciaal gericht op gebruikers die hun muziek serieus nemen.

Scroll wheel

Dat begint al bij het uiterlijk, want de London heeft een retro gouden scroll-wiel aan de zijkant waarmee je je volume kunt bedienen. Bovendien zit bovenop een speciale knop met het Marshall-logo, waarmee je in één keer bij je muziekcollectie terecht komt.

Dubbele audio-uitgang

Die kun je afspelen via twee speakers aan de voorkant van het toestel, of via de twee audio-uitgangen bovenop. Daarmee kun je met twee hoofdtelefoons tegelijk luisteren, bijvoorbeeld samen met een vriend.

High-res-audio

Uiteraard heeft Marshall veel aandacht besteed an audio-kwaliteit, want de telefoon zelf kan high-res-audio afspelen. Die kan op een micro-sd-kaart van maximaal 128 GB.

Oordopjes

Marshall levert het toestel met een setje oordopjes van het merk zelf, die normaal al best prijzig zijn. Daarmee luister je de muziek in high-res-audio. Buiten dat is het toestel vrij standaard. Het heeft een 4,7"-displayvan 720p, een camera van 8 megapixels, en een accu van 2,500mAh die te vervangen is.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: audio, marshall london, London, Marshall

Nieuws headlines

Laatste reactie