abonneren

Man is inmiddels aan twaalfde Xbox 360 toe

De liefde van hardcore gamer Justin Lowe voor zijn Xbox 360 is ernstig bekoeld. De gamer is inmiddels aan zijn twaalfde Xbox 360 toe -- de vorige elf hadden te kampen met mechanische defecten. Volgens Microsoft gaat het om een uniek, geïsoleerd geval.Justin Lowe is de gelukkig bezitter van een PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS en PlayStation Portable en heeft dus verstand van zaken.
Waar de meeste consoles trouw hun dienst bewijzen, blijft de Xbox 360 zijn probleemkindje. Lowe zegt nog geen enkele Xbox 360 gehad te hebben die het langer dan twee maanden vol wist te houden. Een greep uit de problemen: driemaal de 'red light of death', twee Xbox 360's die read errors vertoonden, twee dead-on-arrivals, een aantal met audio- of videoproblemen en één Xbox 360 die zelfs explodeerde.

Aanvankelijk was Lowe tevreden over de service van Microsoft. "Binnen enkele dagen had ik een vervangende Xbox 360 in handen." Inmiddels is hij hier ook op teruggekomen. "Aangezien het aantal defecte consoles wereldwijd stijgende lijkt te zijn, zijn er minder op voorraad om terug te sturen en doet de klantenservice een stuk moeilijker."

Microsoft blijkt ontkennen dat er een structureel probleem met de Xbox 360 is, ondanks de vele verhalen op het internet van gebruikers die te maken krijgen met de 'red ring of death' (vermoedelijk te wijten aan oververhitting van het moederbord) of andere problemen. Wel lijkt het erop dat Microsoft stilzwijgend van een nieuwe koelmethode in de Xbox 360 gebruik is gaan maken.

1up

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord