abonneren

Man doodt vrouw omdat ze teveel GTA speelt

Een 62-jarige man uit Groot-Brittanniƫ heeft bekend dat hij zijn vrouw heeft doodgestoken omdat ze verslaafd was aan de game Grand Theft Auto. De spreekwoordelijke druppel was toen de man door zijn vrouw uit het echtelijke bed werd gegooid.Malcolm Palmer moest van zijn partner Carol Cannon op de bank slapen omdat zij de hele nacht Grand Theft Auto wilde spelen op de 37-inch televisie in de slaapkamer. Het stel is al 30 jaar samen en heeft drie kinderen. De Playstation waarmee Carol GTA speelde, was eigenlijk gekocht voor hun 10-jaar oude zoon.
Hij speelt tot middernacht op de Playstation waarna zijn moeder de console overneemt om GTA te spelen. Volgens haar man speelt Carol regelmatig tot vijf of zes uur in de ochtend.

Behalve dat hij vond dat zijn vrouw teveel tijd doorbracht met het spelen van videogames, dacht Palmer ook dat zij vreemd ging. Hij werd zo kwaad op Carol dat hij haar aanviel met twee keukenmessen en haar 20 keer stak in haar borststreek. Carol overleed aan haar verwondingen. Hun zoontje hoorde de schermutselingen beneden en belde de politie. Uit het politieverslag blijkt dat Palmer de telefoon van zijn zoon overnam en tegen de politieagent aan de andere kant van de lijn zei: "Sorry, maar ik denk dat ik haar hebt gedood."

Volgens de advocaat van Palmer is de Playstation de oorzaak van alle ellende.


Bron: www.telegraph.co.uk

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: