abonneren

Makkelijker favoriete browser kiezen in Windows 7

Microsoft werkt aan een nieuwe functie in Windows 7 waarmee gebruikers gemakkelijker kunnen kiezen welke applicaties willen gebruiken om over het internet te surfen of om naar muziek te luisteren.Microsoft ligt onder vuur in de VS en Europa dat het zijn dominante positie in de pc-markt gebruikt om de concurrentie te dwarsbomen. Critici beschuldigen Microsoft er van dat het consumenten dwingt om zijn software te gebruiken.

Ter aanvulling op de functies in Windows 7 waarmee gebruikers kunnen bepalen welke programma's ze voor welke applicaties willen gebruiken, heeft Windows 7 een extra functie waarmee een gebruiker snel en gemakkelijk zijn favoriete browser, favoriete mediaspeler, favoriete zoekmachine en andere favoriete applicaties kan selecteren.

Gebruikers kunnen niet alleen kiezen voor een andere browser dan Internet Explorer, maar ze kunnen zelfs de gehele browser uitzetten zonder dat dit een negatief effect heeft op het besturingssysteem. Internet Explorer kan niet geheel verwijderd worden van een computer. Microsoft hield in het verleden vol dat een browser een essentieel onderdeel is van een besturingssysteem dat niet losgekoppeld kan worden van de rest van het systeem.


Bron: blogs.msdn.com

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie