abonneren

Makkelijke manier om invites voor Joost te krijgen

Nadat bekend werd dat Joost in de publieke testfase is beland, zijn invites voor de p2p-televisiedienst zeer gewild. Het is echter niet gemakkelijk om zo'n invite te krijgen. Je moet namelijk iemand kennen die al uitgenodigd is.

PCM geeft zijn 999 invites weg op het forum. Maar er is ook nog een andere gemakkelijke manier om uitgenodigd te worden.

Website GigaOM heeft in samenwerking met Joost een speciale pagina gelanceerd waar iedereen een invite kan aanvragen. Je hoeft alleen een naam en een e-mailadres op te geven en er wordt een invite naar je toe gestuurd.

De testversie van Joost ging op 1 mei publiekelijk, maar niet helemaal zonder problemen. Kort na de lancering werd op het Joost-blog een bericht geplaatst met de titel "A little red-faced" (een beetje beschaamd). In het bericht schreven de ontwikkelaars dat ze verrast waren door de populariteit van Joost en dat de servers kraakten onder de massale belangstelling. Gebruikers klagen dat er nog weinig content op Joost staat. Doordat steeds meer grote televisiemaatschappijen deals sluiten met de p2p-dienst zal de content op korte termijn flink toenemen.

De ‘oude' media kijkt met argwanende blik naar de nieuwe p2p-concurrent. Afgelopen maandagmiddag kwam het NOS Journaal bij PCM langs om redacteur Marc Boersma over Joost te interviewen. Zijn ervaringen kun je op het weblog lezen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord