abonneren

makeofficebetter.com

Roep op de redactie iets als iPhone of Vista en je hebt geheid een discussie van minstens een half uur. Over sommige onderwerpen heeft nu eenmaal iedereen een mening. Dit hebben de twee enthousiaste Microsoft-medewerkers haarscherp aangevoeld toen zij een site maakten over Office.

Op Makeofficebetter.com kan iedereen zelf voorstellen ter verbetering aandragen, of  stemmen op de ideeën van anderen. De populairste suggestie is op dit moment het verbeteren van de html-ondersteuning van Outlook met 704 stemmen en met stip op nummer twee de mogelijkheid om pdf's te kunnen lezen in Office.

De site is gemaakt voor het Grassroots Project van Microsoft: een plek waar werknemers op persoonlijk initiatief ideeën kunnen uitwerken. Verwacht dus geen officiële reactie van Microsoft (hoewel ze dom zouden zijn als ze het laten liggen). Andere Grassroots projecten zijn de Forgotten Attachment Detector (precies, u bent niet de enige) en Email Prioritizer (voor het managen van uw e-mail overload). Overigens is het idee van klantenfeedback niet nieuw: Dell riep al in 2008 een dergelijke site in het leven (www.ideastorm.com).

http://makeofficebetter.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags: