abonneren

Make Me a Million

Make Me a Million is een simpele applicatie waarmee je je toekomstige inkomsten kunt “voorspellen”. Met de applicatie kan je uitrekenen hoe lang het duurt voor je een bepaald bedrag bij elkaar hebt gespaard. Je kan bedragen berekenen van $100 tot $1,000,000. Berekeningen in Engelse ponden en euro’s zijn ook mogelijk.
Er zijn twee manieren om te berekenen hoe lang het duurt voor je een miljoen hebt verdiend, op datum en op inkomen.

Kies je voor de ‘datum’-optie, dan berekent de applicatie hoeveel je elk jaar, maand, week en dag moet verdienen om op een bepaalde datum en bepaald bedrag te hebben verdiend. Interessant, maar de berekeningen op basis van je inkomen zijn meer bruikbaar. Hier wordt berekend hoe lang het duurt voor je een bepaald bedrag hebt verdiend op basis van een vast inkomen.

Make Me a Million is een erg simpele applicatie, die simpele wiskunde gebruikt om gebruikers te laten zien hoe lang het duurt voor je een bepaald bedrag hebt verdiend. Hoewel het leuk is om te zien hoeveel je zou kunnen verdienen, moet je de applicatie niet verwarren met een echte budgetapplicatie. Het rekent weliswaar je inkomsten uit, maar houdt hierbij geen rekening met je uitgaven, wat het geheel nogal onpraktisch maakt.

In de applicatie vind je ook een lijst met “top tips”, een grappig bedoelde lijst van manieren om snel rijk te worden. Nogal nutteloos, vinden wij. Voor een gratis applicatie is Make Me a Million grappig om eens mee te spelen, maar meer ook niet.

Beoordeling: ★★★½☆

Make Me a Million: iPhone en iPad: Gratis (v1.0, 2.4 MB)

Meer app-reviews vind je op www.iphonemore.nl.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags: