abonneren

Mac mini krijgt unibody behuizing en hdmi-poort

Apple heeft met weinig bombarie zijn Mac mini van een opfrisbeurt voorzien. Er zijn aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd, zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de kleine desktopcomputer. De twee nieuwe modellen zijn per onmiddelijke ingang beschikbaar.Apple introduceert twee nieuwe Mac mini-modellen.
Het eerste model is uitgerust met een 2,4 GHz Intel Core 2 Duo, 2 GB ram-geheugen, een 320GB-harde schijf en een nVidia GeForce 320M-chip. De prijs van dit model is € 799. Wie meer geld te besteden heeft kan kiezen voor het krachtigere model, met een 2,66 GHz Core 2 Duo, 4 GB ram-geheugen en 500GB-harde schijf. Voor dit model wordt € 965 gevraagd.

Niet alleen de binnenkant van de Mac mini is anders, ook aan de buitenkant is er het één en ander gewijzigd. Zo is de behuizing nu uit één stuk aluminium (unibody) vervaardigd, net als de MacBook Pro-modellen. Ook ondersteunen de Mac mini-modellen nu hdmi en sd-kaartjes. Wie het ram-geheugen wil uitbreiden hoeft niet langer een universitair diploma te bezitten; Apple heeft het proces veel makkelijker gemaakt met een verwijderbaar paneel aan de onderzijde van de mini.

De nieuwe Mac mini-modellen zijn per onmiddelijk te bestellen in de Apple Store.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie