abonneren

M1 build Windows 7 niet uitgelekt

Met alle ophef die er was toen Microsoft de eerste officiële testversie van Windows 7 uitbracht, was het niet vreemd dat al snel het gerucht het internet overging dat een image van de testversie was uitgelekt via torrentsites. De ‘uitgelekte' versie verscheen op een aantal torrentsitesen al snel was iedereen op zoek naarhet bestandom een eerste blik te kunnen werpen op de opvolger van Windows Vista.
Maar toen steeds meer gebruikers de 2,19GB torrent hadden gedownload en zagen dat het een nepversie was, werd al snel duidelijk dat Windows 7 M1 helemaal nog niet is uitgelekt. Wanneer een gebruiker het bestand opent in een hex-editor dan ziet hij alleen maar nullen. Het is niet bekend wie de grap heeft bedacht of wat hij daarmee wilde bereiken.

Volgens Microsoft lijkt Windows 7 sterk op Windows Vista en zal het alleen op een aantal punten verbeterd zijn. Het is dus nu, en ook de komende maanden, niet nodig om torrentsites in de gaten te houden voor de eerste - echte - uitgelekte versie van Windows 7. Daarbij komt ook nog dat de eerste testversies vol met bugs zullen zitten en het is daarom sowieso niet verstandig om deze versies te installeren.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: